2410551166 6955966098 Ηρ. Πολυτεχνείου 170, Λάρισα info@pekopoulosenergy.gr
hero image
 
 
 
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ | Κλιματισμός & Θέρμανση Λάρισα - Συστήματα Ενέργειας - Ηλεκτρομηχανολογικές Εργασίες Λάρισα


Το κλιματιστικό στην εποχή μας είναι μια πολύ σημαντική συσκευή για κάθε κτίριο. Είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο είναι απαραίτητο αφού βοηθάει τόσο στην ψύξη το καλοκαίρι όσο και στην θέρμανση πλέον τον χειμώνα.

Η επιχείρησή μας “ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την εγκατάσταση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ
  Κλιματιστικά Τοίχου
  Κλιματιστικά Δαπέδων
  Ντουλάπες
  Καναλάτα
  Ψύκτες
  Κλιματιστικές Μονάδες κ.α.
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις, προκειμένου να πετύχουμε τον σωστό κλιματισμό του κτιρίου σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε αφορά την εγκατάσταση, την επισκευή ή την συντήρηση κάθε είδους κλιματιστικού και σε κάθε χώρο.

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του χρήστη, την μακροχρόνια καλή λειτουργία του κλιματιστικού αλλά και την ιδανική θερμοκρασία για τον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμό και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με κλιματιστικά υψηλής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με το κλιματιστικό σας είμαστε εδώ, προκειμένου να το εξετάσουμε και να περάσουμε στην επισκευή του, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Είναι σημαντικό να κλιματιστικά να συντηρούνται τακτικά γιατί πέραν από το γεγονός ότι αποδίδουν καλύτερα προστατεύουν και την προσωπική μας υγεία. Αναλαμβάνουμε την σωστή και άμεση συντήρηση του κλιματιστικού σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λάρισα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Θεσσαλονίκη.