2410551166 6955966098 Ηρ. Πολυτεχνείου 170, Λάρισα info@pekopoulosenergy.gr
hero image
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ | Κλιματισμός & Θέρμανση Λάρισα - Συστήματα Ενέργειας - Ηλεκτρομηχανολογικές Εργασίες Λάρισα


Η θέρμανση είναι μια βασική ανάγκη για κάθε κτίριο. Είναι η ανάγκη για άνετη διαβίωση μέσα στον χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε. Στις μέρες μας υπάρχουν αρκετοί τρόποι θέρμανσης. Πως θα ξέρετε όμως ποιός είναι ο πιό συμφέρων για εσάς; 

Η επιχείρησή μας “ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για την θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Αντλίες Θερμότητας
  Λέβητες - Καυστήρες
  Σώματα Καλοριφέρ
  Σόμπες κ.α.
Είμαστε στην διάθεσή σας 
και πάντα έτοιμο να επισκεφτούμε τον χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σωστή και αποτελεσματική θέρμανση του χώρου σας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της θέρμανσης, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας και μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση χρειάζεται ο λέβητας - καυστήρας σας, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση παλαιών σωμάτων καλοριφέρ αλλά και για να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λάρισα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Θεσσαλονίκη.