2410551166 6955966098 Ηρ. Πολυτεχνείου 170, Λάρισα info@pekopoulosenergy.gr
hero image
 
 
 
 
ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Κλιματισμός & Θέρμανση Λάρισα - Συστήματα Ενέργειας - Ηλεκτρομηχανολογικές Εργασίες Λάρισα


Η επιχείρησή μας “ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, είναι κοντά σας από το 2005 παρέχοντας σε κάθε πελάτη της σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα προϊόντα καθώς και άρτιες υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε ότι αφορά την μελέτη, την εγκατάσταση, την επισκευή ή την συντήρηση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε και υπηρεσίες θέρμανσης όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, την τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ αλλά και την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση καυστήρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας
 
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο αποδοτικές λύσεις.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, αλλά και την διαρκή ενημέρωσή μας για νέα και καινοτόμα προϊόντα, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και ιδανικές λύσεις για τον κλιματισμό και την θέρμανση του χώρου σας.

Παράλληλα, διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουμε ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους καθώς και δημόσια έργα στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων όσο και με την προσφορά άμεσης και διαρκής εξυπηρέτησης. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λάρισα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Θεσσαλονίκη.